Bandáž na zápästie Vitility VIT-70610010

Cena: 9.99 €

Bandáž zápästia je vyrobená z vysoko kvalitného elastického materiálu a poskytuje pevnú oporu a stálu kompresiu. Bandáže zápästia je možné použiť ako pri cvičení, tak na každodenné použitie.

Podobné vyhľadávania

Podobné produkty

9.99 €
Bandáž zápästia je vyrobená z vysoko kvalitného elastického materiálu a poskytuje pevnú oporu a stálu kompresiu. Bandáže zápästia je možné použiť ako pri cvičení, tak na každodenné použitie.
12.99 €
Bandáž lakťa je vyrobená z vysoko kvalitného elastického materiálu a poskytuje pevnú oporu. Bandáže lakťov je možné použiť ako pri cvičení, tak na každodenné použitie.
13.99 €
Neoprénová bandáž na tenisový lakeť je vyrobená z vysoko kvalitného elastického materiálu a zaisťuje pevné držanie. Bandáž je možné použiť ako pri športe, tak v každodennom živote.
17.99 €
Ochranný návlek na pažu a lakeť zabraňuje namočeniu sadry alebo ortézy pri sprchovaní či kúpaní. Návlek je pevné vrecko s elastickým uzáverom, ktorý uľahčí navlečenie a zabráni vniknutiu vody na sadru. Návlek nie je vhodný na otvorené a exponované rany. Nie...
6.99 €
Zapaľovač piezoelektrický na plynové sporáky a horáky. Materiál: plast, kov. Napájanie na 1x 1,5 V AA batériu - nie je súčasťou.
11.21 €
50 netradičných hlavolamov so zápalkami.
1.03 €
CB PAP - CB zapletacie gumičky LOOM BANDS silikónové klasik Balenie 100ks gumičiek + háčik a 6 ks spojovacích sponiek.Mix vzorov.
37.51 €
LED indikátor pozície zápästia pomáha umiestniť prístroj na úrovni srdca, aby sa zabezpečilo správne meranie krvného tlaku• Plne automatický • Indikátor tesnosti manžety • Pamäť na 60 meraní • Dátum a čas • Ľahko prenosný • Ochranný obal pre bezpečné skladovanie...
12.49 €
Praktický cestovný odvlhčovač T.Dry je ideálny parťák v boji proti vlhkosti a zápachu vo vašom aute alebo dokonca športovej taške. Pohlcuje vlhkosť a neutralizuje nepríjemné pachy. Všetka vlhkosť zostáva vo vnútri absorbéra, takže nikde nebude ani kvapôčka....