Leifheit Vrecká na pranie drobnej bielizne 81726

Cena: 9.99 €

Vrecká na pranie drobnej bielizne sú určené na šetrné pranie citlivých textílií (hodváb, podrpsenky, záclony). Zips zaisťuje ľahké a bezpečné otváranie a zatváranie. Vrecká sú aj ochrannou vašej práčky pred možnými cudzími časticami v jej bubne. Vhodné sú pre všetky bežné pracie progamy do 90 °C.Obsah balenia:

1x vrecko s rozmermi 40 x 55 cm, do ktorého je možné vložiť až 2 kg bielizne

2x vrecko s rozmermi 25 x 45 cm na cca 1 kg bielizne

Podobné vyhľadávania

Podobné produkty

9.99 €
Vrecká na pranie drobnej bielizne sú určené na šetrné pranie citlivých textílií (hodváb, podrpsenky, záclony). Zips zaisťuje ľahké a bezpečné otváranie a zatváranie. Vrecká sú aj ochrannou vašej práčky pred možnými cudzími časticami v jej bubne. Vhodné sú...
12.99 €
Vákuovacie vrecká z extra silného a pevného materiálu. Vhodné aj do mrazničky do teploty -20 °C, vhodné do mikrovlnnej rúry na max. 800 W (5 minút), na Sous Vide na max. 95 °C. Balenie obsahuje 50 ks.
5.99 €
Sada 25 štipcov s extra jemnou silikónovou plochou, vďaka ktorej sa vešaná bielizeň nepoškodí. Štipce sú odolné voči poveternostným podmienkam.
8.99 €
Plastové púzdro určené k vonkajšiemu sušiaku. Slúži na zabetónovanie sušiaku na bielizeň do zeme. Je vyrobený pre sušiaky s podstavcom s priemerom rúrky 50 mm.
4.99 €
Chryzantémy sú obľúbené kvety nielen v jesennom období. Pekne spracované umelé kvety ozdobia váš domov bez nutnosti zalievania. Súprava obsahuje dva zväzky s niekoľkými drobnými kvetmi. Dohromady tak vytvoria zaujímavú kombináciu.
6.24 €
Ozdôb si plastovú krabičku v tvare srdiečka podľa svojich predstáv. Balenie obsahuje krabičku, farby a štetec. Súprava rozvíja detskú motoriku a šikovnosť.
4.94 €
Puzzle zdobené jemnými zlatými trblietkami. Zložené puzzle sa môžu stať skvelou dekoráciou detskej izby. Rozmer zloženého obrázku: 480x340 mm. Vhodné pre deti od 5 rokov.
8.99 €
Ochránia jemnú bielizeň, funkčné odevy, záclony a chúlostivé textílie pred poškodením pri praní v práčke. Tri veľkosti na oddelené pranie odevov rôznych veľkostí. Vyrobené z jemne tkaného syntetického vlákna, opatrené kvalitným zipsovým uzáverom. Vhodné pre...
4.99 €
Praktické vrecko, ktoré ochráni vašu jemné bielizeň pred zničením pri praní. Malé vrecko je vyrobené z vysoko odolného materiálu. Má uzatváranie na zips, bielizeň sa počas prania nedostane z vrecka von. Určené pre pranie jemnej bielizne ako sú napríklad spoločenské...