Tescoma pohár CREMA 500 ​​ml, 6 ks 306255

Cena: 23.99 €

Tescoma pohár CREMA 500 ml. Poháre sú vyrobené z vysoko kvalitného skla. Poháre môžu skvele dopĺňať vaše vybavenie kuchyne. Jednoduchá údržba.

Podobné vyhľadávania

Podobné produkty

23.99 €
Tescoma pohár CREMA 500 ml. Poháre sú vyrobené z vysoko kvalitného skla. Poháre môžu skvele dopĺňať vaše vybavenie kuchyne. Jednoduchá údržba.
19.99 €
Sada elegantných pohárov CREMA je vhodná pre podávanie studených nápojov. Vyrobené z odolného číreho skla. Ozvláštni každodenný i sviatočný stôl pri rôznych stretnutiach.
10.99 €
Priestranný jedálenský tanier v tradičnom dizajnovom prevedení. Je vyrobený z prvotriedneho porcelánu, opatrený širokým okrajom a kvalitnou bielou glazúrou.Ak máte radi priestranné taniere v klasickom dizajne a prvotriednej kvalite, sú jedálenské taniere Crema...
9.99 €
Elegantná šálka na cappuccino s podšálkou Crema pre vychutnanie vášho obľúbeného nápoja. Vyrobené z prvotriedneho porcelánu, vhodné do mikrovlnnej rúry, chladničky a umývačky. 5 rokov záruka.
15.99 €
Tradičný pohár s objemom 300 ml z odolného hrubostenného skla. Atraktívny dekor 2 asymetrických krúžkov dáva poháru myDRINK značky Tescoma unikátny nadčasový vzhľad. Sada 6 pohárov ozvláštni rodinné stretnutie aj posedenie s priateľmi. Vhodné do umývačky riadu.
16.99 €
Elegantné poháre nielen na podávanie nápojov. Poháre myDRINK Style slúžia nielen na štýlové podávanie nápojov, ale sú ideálne aj na servírovanie malých pokrmov, napr. predjedál, ovocných šalátov, dezertov a pod.Dokonale spracované prvotriedne číre sklo dáva...
26.99 €
Univerzálne poháre pre podávanie bielych, červených, ružových aj šumivých vín, s prúžkom na stopke v 6 rôznych farbách pre ich jednoduché rozlíšenie. Vyrobené z prvotriedneho českého krištáľového skla, vhodné do umývačky riadu. Pri umývaní používajte čistiace...
17.99 €
Klasický žiadaný tvar pohárov dopĺňa unikátny dekor Optic, ktorý pri pohľade dovnútra pohára vytvára magický hviezdicový efekt. Poháre sú vyrobené z odolného hrubostenného skla.
21.99 €
Luxusné poháre na podávanie vína a nápojov. Poháre GIORGIO sú vyrobené z priezračného krištáľového skla a sú ďalším špičkovým produktom preslávených českých sklární v sortimente značky TESCOMA.Poháre GIORGIO sú atraktívne, vďaka prvotriednej kvalite použitého...